כניסה
למנויות
צרו קשר

שקשוקה חצילים מעוצבת

שקשוקה חצילים מעוצבת

רכיבים:

חציל
בצל
פטריות
4-5 עגבניות
3 שיני שום
1 רסק עגבניות
ביצה
גבינה צהובה/ צפתית/מוצרלה

 
אופן הכנה:

לחצות את החציל לאורכו, להוציא קצת מה"בשר" שלו, אבל לדאוג שתשאר לו דופן יציבה להכניס לתנור. במחבת לטגן בצל, להוסיף פטריות, את ה"בשר" של החציל, 4-5 עגבניות חתוכות לריבועים 3 שיני שום ו-1 רסק עגבניות.

לבשל היטב שיהיה סמיך כמו מטבוחה, לתבל לפי הטעם. 

להוציא את החצילים מהתנור למלא אותם במה שבישלנו, לעשות חור באמצע, לשבור פנימה ביצה, לקשט בגבינה צהובה/צפתית/מוצרלה , להכניס שוב לתנור עד שהביצה קשה.

בקיצור יוצא חצי שקשוקה, חצי מטבוחה בתוך חציל.

אפשר לוותר על הביצה ופשוט לפזר מעט גבינה (גם בלי גבינה זה מעולה)

איך נתייחס:

כל ביצה = מנת חלבון.
20 גרם צפתית 16% = 1/2 מנת חלבון
להוסיף מנת פחמימה ולהתענג בארוחת ערב!

להאמין. לפעול. להגשים.